Hur firar du Earth Hour?
0
Lördagen den 24 mars, mellan 20.30 och 21.30, gör vi alla en insats för miljön genom att släcka ner all belysning hemma. På Världsnaturfondens hemsida har man samlat ett gäng bra tips på vad ni kan göra när ni ”kurar skymning”!
Frossa i dina favoriter
0
För tredje året i rad kan du vara med och rösta fram Årets produkt i Organic Beauty Awards. Och visst är det härligt att bara få en förteckning över de 56 bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna!
Bli påmind om pillren
0
Hur var det nu…? Tog jag min medicin i morse – eller var det igår? Känner du igen dig? Då kan vi tipsa om en ny smart app, som snabbt löser all pillerförvirring!
Sätt glädje på agendan!
0
Idag firar vi Internationella Glädjedagen med supertips från föreläsaren och författaren Christina Stielli!
Susanne Dalsätt: Gottegrisen som blev en stålkvinna​
0
Susanne Dalsätt är "tjockisen" som blev 
ironman-mamma och hälsocoach. Nu hjälper hon Hälsas läsare att hitta rätt i motionsdjungeln – som expert i tidningen och som föreläsare på Hälsa-resan i oktober!
Adaptogener – naturlig hjälp mot stress
0
Läkeväxter som rosenrot, ashwaghanda, rysk rot och ginseng kan hjälpa kroppen att klara fysisk och psykisk stress. Läs allt om de omtalade så kallade adaptogenerna!
Kolloidalt silver – bluff eller dundermedel?
0
Dundermedel som läker sår och botar infektioner – eller farlig bluff? Meningarna om kolloidalt silver går tvärt isär. Läs historien om hälsobranschens mest omstridda produkt.
Träna – för att slippa demens
0
Medelålders kvinnor med god kondition löper sannolikt mindre risk att utveckla demens än otränade kvinnor i samma ålder. Det visar en ny studie från Göteborgs universitet.
Nytt liv utan andningsuppehåll
0
Sover du dåligt på natten? Är du trött och irriterad på dagen? Har du svårt att koncentrera dig eller att komma ihåg saker? Då kan du vara en av de 400 000 svenskar som lider av sömnapné – utan att veta om det!
Naturligt heta trender från väst​
0
Matkedjan Whole Foods i USA ligger i framkant inom grön, ekologisk mat och vet vad vi snart kommer äta! Vad sägs om brysselkålschips, medicinalsvampar och björkbubbel?